HiFive top banner

Wat doen wij?

Wat doen wij? Kever Club Nederland

Kever Club Nederland is geografisch opgedeeld in 11 regio’s. Elke regio organiseert minimaal eenmaal per jaar een regio-evenement voor de leden in die regio. Uiteraard zijn leden uit andere regio’s ook van harte welkom, alsmede liefhebbers of belangstellenden die nog niet lid zijn! Een regio-evenement zorgt ervoor dat nog-nietleden in contact komen met KCN, dat haar leden van binnen en buiten de regio elkaar treffen, dat zij ervaringen uitwisselen en vooral een gezellige dag of weekend hebben!

Daarnaast organiseert KCN ieder jaar haar Internationaal Kever Weekend. Zie hiervoor IKW Wanroij. Verder ontvangt ieder lid 6 x per jaar het clubmagazine Keverwereld, vol met reisverslagen, artikelen over techniek, mooie verhalen, evenementenkalender en allerlei weetjes over de luchtgekoelde VW.

KCN sleuteldagen

Omdat ook een luchtgekoelde niet zonder onderhoud kan, organiseert KCN ook sleuteldagen. Naast de activiteiten in de regio’s zijn er ook de vaste Brabantse Sleuteldagen. Deze zijn elke laatste zaterdag van de maand (m.u.v. december).

Locatie: VW / Audi dealer Van den Udenhout,
Balkweg 1, Den Bosch

Tijd: 10:00 tot 16:00 uur

Informatie & Opgeven: Joost Groen, tel. 0413 341017 sleuteldagen@keverclub.nl

Opmerkingen: Kosten € 12,50 voor een hele zaterdag (betalen aan Piet van Boekel).
Zelf brood meenemen, koffie & thee zijn gratis.
Alle soorten reparaties kunnen uitgevoerd worden, behalve spuit- en laswerk.
Neem wel eigen gereedschap mee! Speciaal gereedschap is voorhanden.