ikw2

Internationaal Kever Weekend

Back to the Roots
1 en 2 juni FlevoNice Biddinghuizen

Kever Club Nederland bestaat 40 jaar! Een mijlpaal die we op 1 en 2 juni 2024 groots gaan vieren bij FlevoNice in Biddinghuizen.

Tickets voor onze 40-jarig jubileumviering bestel je via de knop tickets bestellen.

Leden van Kever Club Nederland profiteren van exclusieve voordelen! Zoals een jubileumkorting van €5 euro op een dagticket en een jubileumkorting van €15 euro op 2 dagen entree Back to the Roots met overnachting. Bovendien ontvangen leden op vertoon van hun clubpas bij binnenkomst 2 gratis consumptiemunten.

Overnachting

Duik in de ultieme ‘Back to the Roots’ belevenis en maak je avond speciaal met een overnachting van zaterdag op zondag! Grijp snel je kans, want het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Bij aankomst op FlevoNice heb je de keuze uit verschillende zones met rustige/ familievriendelijke of feestelijke plekken.

Ontbijt

We bieden voor zondagochtend de mogelijkheid aan om een uitgebreid ontbijtpakket te bestellen. Met heerlijke broodjes en beleg, vers fruit en verse jus d’orange. Het ontbijtpakket kost 12 euro per persoon en kun je zondagochtend ophalen bij het foodplein op vertoon van je ticket. Bestel bij je tickets gelijk het ontbijt mee! Dit kan alleen vooraf via de ticketshop en niet tijdens het weekend.

Parkeren

Kom je met een niet luchtgekoelde auto? Bestel dan ook gelijk je parkeerticket! We hebben een extra parkeerterrein op het FlevoNice terrein waar je auto ook binnen het hek staat.

Markt

Ontdek de bruisende markt die plaatsvindt op de historische 400 meter ijsbaan van FlevoNice! Dit is dé plek waar bedrijven, handelaren, hobbyisten en clubs samenkomen om hun unieke vondsten en producten te presenteren en te verkopen.

Vintage Show en Show & Shine

Aan de zuidkant van de historische 400 meter ijsbaan van FlevoNice verzamelen zich op zaterdag vele prachtige Luchtgekoelde VW’s voor een spectaculaire Vintage Show. Je kunt genieten van de echt oude VW’s!

Op zondag kun je op ditzelfde terrein genieten van de Show & Shine. Een deskundige groep juryleden staat klaar om de staat van elke VW te beoordelen en punten toe te kennen in verschillende categorieën. De 10 mooiste Luchtgekoelde VW’s worden beloond met een trofee waar elke VW-liefhebber van droomt. Slechts een van hen zal worden bekroond met de titel Best of Show.

Time to party

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol topentertainment op het ‘Back to the Roots’ feest tijdens onze 40-jarig jubileumviering! Op zaterdagavond komen we samen voor een explosieve mix van livemuziek en DJ-beats die je gegarandeerd op de dansvloer houden!

Het podium gaat vlammen met niemand minder dan The B Machine - een band die de beste discoklassiekers van weleer combineert met de hits van vandaag.

Als kers op de taart hebben we de legendarische Peter Snijders als onze muzikale gastheer! Met zijn jarenlange ervaring als radio-DJ (Radio 10 Gold & Radio Noordzee) en theater-DJ bij topmusicals zal hij je meenemen op een muzikale reis door de jaren ‘80 en ‘90, met een ondeugende knipoog naar rock en hedendaagse hits.

Kinderactiviteiten

Voor de kinderen hebben we een lekkere ruimte binnen beschikbaar, waar ze kunnen kleuren, verven, knutselen, hun eigen plantenbakje maken… maar zich ook kunnen laten schminken! Wel onder begeleiding van een ouder!

Vrijwilligers

We zijn inmiddels voorzien met de vrijwilligers. Maar wil jij op de reservelijst, geef je dan op via de knop hieronder!

Heb je vragen?

Stuur een e-mail naar ikw@keverclub.nl
wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.