Lid worden

Lid Worden 

Van de eerste VW Kever tot en met de T25 watergekoelde VW Bus, en alle afgeleide modellen gebaseerd op de VW Kever, ze zijn allemaal welkom bij KCN.

Lid worden van KCN heeft tal van voordelen. Je krijgt gratis toegang tot de regiomeetings (zie voorwaarden bij je KCN regio) en korting voor toegang tot het Internationaal Kever Weekend te Wanroij (vroeger bekend als IKW Budel). Het clubblad KeverWereld zie je elke twee maanden verschijnen in je bus, een full color magazine met alle informatie die je nodig hebt om je VW jaar door te brengen, informatie over evenementen, verslagen, techniek en nog veel meer. Hoe word je lid? De eenvoudigste manier is via het online aanmeldformulier, klik hier om je aan te melden.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van KCN wordt aangegaan voor de periode van een kalenderjaar, van 1 januari tot en met 31 december. Het is echter ook mogelijk om gedurende het jaar lid te worden. Na 30 juni gelden gereduceerde tarieven. Bij aanmelding als nieuw lid betaal je eenmalig € 5,- inschrijfgeld.

Lidmaatschap voor familie

Familieleden wonende op hetzelfde adres als een vol betalend lid kunnen tegen een gereduceerd tarief lid worden van Kever Club Nederland. Per adres zal één exemplaar van KeverWereld worden gestuurd. Heb je vragen over de voorwaarden of wil je een familiepas aanvragen? Neem dan contact met ledenadministratie@keverclub.nl op.

Automatisch betalen

Betaling gaat per automatische incasso. Vul hiervoor de incasso machtiging in en stuur deze op naar Kever Club Nederland, Postbus 7538, 5601 JM Eindhoven.

Tarieven

Lidmaatschap binnenland € 35,- (per jaar)

Familielidmaatschap € 15,- (per jaar)

Lidmaatschap buitenland € 45,- (per jaar)

Inschrijfgeld € 5,- (eenmalig)

Wanneer gedurende het jaar het lidmaatschap wordt opgezegd (dit dient te geschieden voor 30 november), vindt geen restitutie van betaalde contributie plaats.