ikw

Kever Club Nederland

Kever Club Nederland is de koelste en grootste luchtgekoelde club van Nederland! En waarschijnlijk ook veruit de grootste club van Europa. Alle luchtgekoelde auto’s uit de Volkswagenfamilie zijn welkom. Dus ook de merkeen Audi, Porsche, etc

Bestuur

Voorzitter

Erik Eck

secretaris@keverclub.nl

Ik ben Erik en sinds 2012 voorzitter van deze mooie, actieve en vooral gezellige club. Voordat het zover kwam heb ik al van alles gedaan binnen de KCN.

Leer mij kennen

Secretaris

Ron de Vogel

secretaris@keverclub.nl

Mijn naam is Ron de Vogel en ik ben woonachtig in het mooie Brabant. Ik ben sinds september 2020 actief als bestuurslid van de club in de functie van secretaris.

Leer mij kennen

Penningmeester

Herman Derks

penningmeester@keverclub.nl

Ik ben Herman Derks en penningmeester van de Kever Club Nederland sinds 2015. Ik zorg voor alle betalingen, inkomsten en investeringen, samen met ons administratiekantoor en de medebestuursleden.

Leer mij kennen

Promotie & vicevoorzitter

Ben Migchelbrink

promotie@keverclub.nl

Ik ben Ben Migchelbrink en sinds 1986 ben ik al lid van deze (grote familie), de Kever Club Nederland. Ik ben nu nog vicevoorzitter van de club.

Leer mij kennen

Bestuurslid

Hans Verhallen

Sinds 2020 maak ik deel uit van het dagelijks bestuur van de Kever Club Nederland. Ik hoop hiermee mijn steentje bij te dragen om de Kever Club in stand te houden en eventueel met leden uit te breiden.

Leer mij kennen

Erevoorzitter

Gerard Wilke

gerard.wilke@gmail.com